Om Museskade.dk

Museskade.dk får løbende mange spørgsmål. Herunder ses typiske svar.

Hvem står bag Museskade.dk ?

Museskade.dk redigeres af Anne Brøndum Andersen, specialist i brand design og marketing inden for livsstilsbranchen. Anne opdaterer løbende med informationer fundet på nettet, for at give museskaderamte, behandlere og leverandører af museskadeprodukter værdifuld viden om forebyggelse og behandling. Sitet har eksistret siden 1999 og giver hvert år tusindvis af besøgende information, råd og vejledning omkring håndtering af museskader.

Kan I give mig et godt råd?

Vi er ikke eksperter. Vi stiller blot dette websted til rådighed for informationsformidling. Hvis du mener du har fået en museskade, er det vigtigt, at du i tide finder en læge eller en terapeut med speciale i musearm.

Jeg har hørt, at der findes...?

Mange stiller spørgsmål i forbindelse med specielle produkter, som skulle kunne helbrede eller lindre en museskade. Vi er skeptiske over for "mirakelkure" - vores erfaring siger os, at det bedste er en cocktail af gode computervaner, motion og en variation af redskaber og skrivebordsvaner.

Kan man reklamere på museskade?

Ja, det kan man - kontakt os for mere viden.

Vil du linke til min hjemmeside?

Ja, vi linker til andre websteder, hvis vi vurderer, at de kan have generel interesse for vores emne - du er meget velkommen til at sende forslag!

Vil I bringe min historie?

Vi har selv lært meget af folks personlige museskade historier. Nogle af dem kan læses under personlige beretninger. Vi vil gerne opfordre andre til at sende os deres historie. Vi vil så lægge den ind - anonymt hvis det ønskes.

Er der økonomiske bag Museskade.dk?

Der skjuler sig ikke økonomiske Museskade.dk. Webstedet får nogle annonceindindtægter. Der er dog endnu et stykke vej før indtægterne står mål med arbejdsindsatsen :)

Museskade er finansieret og drevet af Online WebDesign ApS i Odense som et almennyttigt projekt. Derudover bidrager folkene bag Sonovsion Helende Arkitektur velvilligt med arbejdskraft til projektet.

 

 

Daglig redaktør og kontaktperson:

Anne Brøndum Andersen

Telefon: 22 19 38 62

anne@museskade.dk