Musearm | Symptomer på museskader i fingrene

Museskader i fingre opstår i forbindelse med betændelse i knoer og på bagsiden af hånden.

Kubiske tunnel syndrom symptomer

De fælles symptomer for kubiske tunnel syndrom er smerter, følelsesløshed og endda lammelse af ringe- og lillefinger. Symptomerne er også været kendt at fortsætte op i armen. Kubiske tunnel syndrom symptomer kan skelnes fra symptomerne på karpaltunnelsyndrom, fordi det er forskellige fingre, der er berørt.

Kuskefingre symptomer

Kuskefingre symptomer manifesterer sig som en klump i håndfladen nær bunden af fingrene. Over tid, vil huden begynde at rynke og din væv begynder at blive tykkere og producere båndlignende bånd på ringe- og lillefinger. Til sidst vil fingrene, der påvirkes begynde at bøje ufrivilligt. Hvis man ikke er opmærksom på disse symptomer og ikke får den rette behandling, er der mulighed for, de ikke kan rettes korrekt ud igen.

Ganglion symptomer

Symptomerne på ganglion er en hævelse af et lokaliseret område normalt på fingre eller håndled. Ganglier kan vokse med tiden og meget forsvinder ofte uden behov for behandling. Det kan være smertefuldt, hvis du ved et uheld banker mod en hård overflade og afhængigt af størrelsen af seneknude og placeringen, kan det begrænse bevægelsen i hånden.

 

Raynauds symptomer

Når en person lider af Raynauds sygdom vil deres berørte fingre udvikle en dyb blå eller hvid farve på grund af sammentrækninger i hånden. Som følge heraf, vil det begrænse blodomløbet ud i fingrerne og de vil blive deforme.I værste fald, kan der gå koldbrand i fingerne. Folk der lider af Raynards oplever, der er smerter i fingrene og en prikkende fornemmelse.

 

Læs også om hvordan du forebygger museskader

 

symptomer på museskader og musearm